In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

 

WelkomProjectenOverCVContact

 
       
 

Bedrijfsprofiel

   
       
 

Van Aken Projectontwikkeling (VAP) levert met name interim diensten op het gebied van projectontwikkeling en exploitatie van vastgoed. 
De kennis en ervaring van VAP richt zich op de gezondheidszorg, woningbouw, winkels en parkeergarages.

Conceptontwikkeling
VAP kan zoeken naar de optimale vastgoedoplossing voor een locatie, rekening houdend met relevante ontwikkelingen c.q. trends en de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit aspect heeft dynamiek in zich, het gaat immers om een activiteit (zoeken) die zich binnen een bepaald tijdsbestek afspeelt. De zoektocht begint in de initiatieffase van het vastgoedontwikkelingsproces en eindigt ongeveer op het moment van het voorlopig ontwerp.

Projectontwikkeling
Complete projecten ontwikkelen, van initiatief tot en met oplevering. Of delen daarvan, zoals het bedenken en/of uitwerken van concepten en programma's en het tot realisatie doorontwikkelen van schetsplannen.

Management
Als vertrouwenspersoon stuurt VAP het hele proces aan. Dat betekent onder meer: 
• zorg voor een gedegen programma van eisen; 
• realistische raming van de stichtingskosten;
• planning;
• heldere organisatiestructuur;
• aansturen van architect, constructeur, adviseurs ed.;
• spreekbuis richting gemeente, overheid etc. 

Het verrichten van haalbaarheidstudies
Het verrichten van een haalbaarheidsonderzoek door VAP start met een marktanalyse en zoomt vervolgens in op de ruimtelijke mogelijkheden. De overheidseisen, een globaal programma van eisen en het gewenste huisvestingsconcept vormen hierbij het referentiekader. Ook de toets op financiële haalbaarheid en een uitgebreide beoordeling van de risico's maken onderdeel uit van de haalbaarheidstudie zoals VAP die uitvoert.

Referenties

   

Aan de Stegge Roosendaal: het initiëren van nieuwe projecten. Met name verantwoordelijk voor de concept ontwikkeling en daarbij zorgdragen voor de haalbaarheid. Inzet van mijn brede werk teneinde projecten te genereren.

CEAN consulting: Voor een GGZ instelling een concpet vervaardigd voor het "overtollige vastgoed en daarbij behorende gronden. Benaderen van Vastgoedbeleggers teneinde deze te laten participeren in de posities. In hoofdlijnen een opzet gemaakt van een bouwproces model met een bijbehorende activiteitenmatrix.

Woonwaard te Alkmaar. Voor directie een second opinion vervaardigd m.b.t. haalbaarheid en afzetbaarheid van 2 onderhanden projecten.

     
     
  Badweg 23 - 3312AB Dordrecht - T: +31 (0)6 818 825 69 - E: gaston@VAprojectontwikkeling.nl